Εργαστήριο μετα-αποκαλυπτικής διαδραστικής ιστορίας

«Ένας ιός έχει ξεσπάσει. Η πόλη δεν είναι πια ασφαλής για εσάς. Η μόνη ελπίδα σωτηρίας σας είναι η εξοχή και η θάλασσα. Έχετε 5 πρωινά στη διάθεσή σας για να ενώσετε τις δυνάμεις σας να ανακαλύψετε ένα αντίδοτο για τον ιό ή να κατασκευάσετε ένα πλεούμενο διαφυγής που θα εξασφαλίσουν τη σωτηρία σας. Το μέλλον σας αλλά και όλης της πόλης βρίσκεται στα χέρια σας…»

Ζήστε ένα μετα-αποκαλυπτικό σενάριο διαδραστικής ιστορίας γεμάτο περιπέτειες στη φύση και επίλυσης γρίφων  στο Κέντρο μας στην Επανωμή την εβδομάδα 29/7/2019 - 2/8/2019. Η δράση απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό νέων ηλικίας 10-14 ετών που τους αρέσει η ενασχόληση με τη φύση, η επίλυση γρίφων, τα πειράματα και οι κατασκευές.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου τα μέλη της κάθε ομάδας θα προσπαθήσουν σε ένα κυνήγι με το χρόνο να βρουν το αντίδοτο για τον ιό επιλύοντας μιας σειράς από γρίφους, αλληλεπιδρώντας με τους συντονιστές των δράσεων και δοκιμάζοντας την τύχη τους σε μια σειρά από πειράματα.  Παράλληλα, η ομάδα θα πρέπει να βρει καταφύγιο, να ψάξει για τρόφιμα, να οχυρωθεί ενάντια σε κάθε «απειλή» αλλά και να κατασκευάσει ένα όχημα διαφυγής σε περίπτωση όπου όλα τα άλλα αποτύχουν.

Πρόκειται για ένα εργαστήριο όπου τα παιδιά καλλιεργούν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους δεξιότητες υπό την καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών σε ένα ασφαλές περιβάλλον 1500 τ.μ. στη φύση, στο κέντρο του σωματείου Άθυρμα στην Επανωμή.

Η μεταφορά των παιδιών από κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης στο κέντρο μας και πίσω γίνεται από εμάς σε συνεργασία με ταξιδιωτικό πρακτορείο.

 

Κατά τη διάρκεια των ημερήσιων δράσεων προσφέρεται δεκατιανό γεύμα, χυμός και φρούτο ενώ προβλέπεται και διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα το οποίο θα προετοιμάζεται από το σπίτι σας.   

Παρακαλούνται τα παιδιά να έχουν μαζί τους ένα σακίδιο πλάτης, καπέλο, αντηλιακή κρέμα, ένα παγουράκι και μια αλλαξιά ρούχα και να φορούν απλά και άνετα ρούχα καθώς και κλειστά αθλητικά παπούτσια.

Για την εξυπηρέτηση των σκοπών του εργαστηρίου απαιτείται από την πλευρά των γονέων η χορηγία ύψους 180 ευρώ υπέρ του σωματείου Άθυρμα. Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 80 ευρώ εντός 7 ημερών από την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής και εξόφληση του υπολοίπου έως μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της περιόδου που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση ακύρωσης το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.

 

Για να κάνετε κράτηση πατήστε εδώ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6941575334. Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας και να γνωριστούμε από κοντά, κατόπιν ραντεβού. Για να δείτε το φυλλάδιο πατήστε εδώ

2018 © by Athirma. All rights reserved

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: athirma@athirma.com

Διεύθυνση κέντρου: Μακεδονίας 0, Πάλιουρα- Επανωμή, Τ.Κ. 57500

Διεύθυνση αλληλογραφίας: Βασ. Όλγας 129, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54643

Τηλέφωνο: 6941575334