Εργαστήριο Παιχνιδιών ρόλων

Πώς θα ήταν να ζούσες για μια εβδομάδα στον κόσμο της φανταστικής λογοτεχνίας, παρέα με ιππότες, μάγους και ξωτικά;

Ελάτε να ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία αυτό το καλοκαίρι όπου για 5 πρωινά καλείστε να υποδυθείτε έναν ρόλο βγαλμένο από τον κόσμο του φανταστικού, να αξιοποιήστε τις δυνάμεις του και να ολοκληρώσετε μαζί με τους συνοδοιπόρους σας έναν άθλο όπου παρόμοιό του δεν έχετε ξαναζήσει! Τα καλοκαιρινά μας εργαστήρια στοχεύουν στην καλλιέργεια της φαντασίας, της δημιουργικότητας, της κριτικής σκέψης και των επικοινωνιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων του παιδιού και του εφήβου μέσω της ενασχόλησής του με τα επιτραπέζια παιχνίδια ρόλων αλλά και την περιπέτεια στη φύση, τις κατασκευές, τα πειράματα, της επίλυσης γρίφων και της αλληλεπίδρασής του με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και των συντονιστών των εργαστηρίων.

Οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί από το επιστημονικό προσωπικό του Άθυρμα, μια ομάδα έμπειρων Κοινωνικών Παιδαγωγών, Παιδαγωγών και Κοινωνικών Λειτουργών και είναι η πρώτη φορά που προσφέρεται αντίστοιχη δράση ως καλοκαιρινό εργαστήριο στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να αλληλεπιδράσουν με άλλα παιδιά ζωντανά χωρίς την οθόνη, τα βιντεοπαιχνίδια ή το κινητό τηλέφωνο ως μέσα επικοινωνίας.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6-15 ετών. Οι περίοδοι των εργαστηρίων είναι: 1/7-5/7,

8/7-12/7 & 5/8-9/8

Η μεταφορά των παιδιών γίνεται από κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης στο Κέντρο μας και πίσω, σε συνεργασία με ταξιδιωτικό πρακτορείο.

 

Κατά τη διάρκεια των ημερήσιων δράσεων προσφέρεται δεκατιανό γεύμα, χυμός και φρούτο ενώ προβλέπεται και διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα το οποίο θα προετοιμάζεται από το σπίτι σας.

 

Παρακαλούνται τα παιδιά να έχουν μαζί τους ένα σακίδιο πλάτης, καπέλο, αντηλιακή κρέμα, ένα παγουράκι και μια αλλαξιά ρούχα και να φορούν απλά και άνετα ρούχα καθώς και κλειστά αθλητικά παπούτσια.

 

Για την εξυπηρέτηση των σκοπών του εργαστηρίου απαιτείται από την πλευρά των γονέων η χορηγία ύψους 180 ευρώ υπέρ του σωματείου Άθυρμα. Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 80 ευρώ εντός 7 ημερών από την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής και εξόφληση του υπολοίπου έως μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της περιόδου που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση ακύρωσης το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.

 

Για να κάνετε κράτηση πατήστε εδώ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6941575334. Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας και να γνωριστούμε από κοντά, κατόπιν ραντεβού. Για να δείτε το φυλλάδιο πατήστε εδώ

2018 © by Athirma. All rights reserved

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: athirma@athirma.com

Διεύθυνση κέντρου: Μακεδονίας 0, Πάλιουρα- Επανωμή, Τ.Κ. 57500

Διεύθυνση αλληλογραφίας: Βασ. Όλγας 129, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54643

Τηλέφωνο: 6941575334